top of page

Tipje van de sluier

Een klein tipje dan, want het zou zonde zijn als we te veel verklappen. - laat je verrassen!


De laatste weken is het quizboek al volop in ontwikkeling, tientallen vragen maar ook opdrachten zijn uitgedacht. Onze mindset is al volledig bij de Dorpsquiz. Soms zien we dat er 's ochtends vroeg weer een vraag is toegevoegd aan het dynamische quizboek document. Dan weet je dat iemand een onrustige nacht heeft gehad, haha.


Heb jij de laatste weken 'verdachte' fotografen door Erica zien gaan? Grote kans dat het iemand van de Dorpsquiz organisatie was. Bijzondere plekjes, huizen, verkeersborden en ook Ericanen worden vastgelegd.


Zo af en toe horen we nog wel eens de vraag; "Als je mee wilt doen aan de Dorpsquiz is het dan erg als je niet uit Erica komt?" Daarop is het antwoord: Het is handig om wel één of meerdere Ericanen in je team te hebben, maar het is niet noodzakelijk! Omdat er zo veel vragen zijn die zeker niet alleen over Erica gaan is het ook zeker tof en zeer de moeite waard om als niet-Ericaan mee te doen.


De vragen gaan inderdaad echt niet allemaal over Erica, er bestaat namelijk ook een culinaireronde, een kunstronde en zelfs een Pokémonronde! Deze categorieën hebben af en toe een (kleine) link naar Erica maar er zijn ook altijd algemene vragen in terug te vinden.


Vraagje: welke categorie mag volgens jou echt niet ontbreken?P.S. als niet-Ericaan is het handig om Maps in te zetten. Want je moet regelmatig op pad om op locatie een opdracht uit te voeren.
88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page