Spek & Bonen strijd

Bijgewerkt: 13 jul 2020

De winnaarsbokaal is binnen! Want naast een geldcheque voor je eigen gekozen goede doel in de gemeente Emmen kan het winnende team zelf ook niet met lege handen naar huis gaan! Benieuwd hoe de bokaal er uit ziet? Je komt er achter door mee te doen aan de 'Spek & Bonen strijd'! Wint jouw team deze strijd? Dan verdient je team het “Spek & Bonen pakket” voor een geslaagde Dorpsquiz-avond.

Het pakket levert jou als deelnemer voordelen op, het bevat handige tools om de quiz nog beter te kunnen maken en het pakket zorgt voor nog meer plezier tijdens de Dorpsquiz.


De strijd begon maandag 29 juni om 19:00 uur, de tweede opgave verscheen maandag 6 juli om en de laatste verscheen maandag 13 juli. De opdrachten zijn te vinden op de social media kanalen en onderaan dit bericht.


Uit de challenge komt een deel van de code wat je nodig hebt om de link te kraken. Dat doe je door de puntjes op de link in te vullen: www.dorpsquizerica.nl/.........

Vanaf maandag 13 juli kan je team dus de code kraken en weten hoe de winnaarsbokaal er uit ziet!


Stuur ons uiterlijk 15 juli om 18:00 uur een printscreen via het contactformulier, Whatsapp, Facebook of Instagram om kans te maken op het “Spek & Bonen pakket”. Uit de juiste antwoorden wordt een winnaar geloot!90 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven