top of page

De tweede editie komt er aan

In april dit jaar heeft de eerste editie van Dorpsquiz Erica plaatsgevonden. Deze editie was volledig Coronaproof. Vriendengroepen en families verdeelden zich over verschillende huizen en ze konden digitaal het quizboek bekijken. De antwoorden, gemaakte foto's, vlogs en andere filmpjes werden digitaal ingeleverd. Dit was een editie waar we met plezier (en ook best met trots) op terugkijken maar waarvan wij als organisatie denken dat het nog veel leuker kan.


We hopen dit jaar (op 6 november) een "normale" editie te kunnen organiseren. Daarbij zit je gezellig met je hele team bij elkaar, de teamcaptain haalt voor de start van de quiz het quizboek op en daarna ga je met elkaar aan de slag. Dit keer blijf je daarbij niet in je huis, je gaat op pad om puzzels te ontcijferen, om verkleed het dorp in te gaan of om hulp in te schakelen van buren die veel meer verstand hebben van specifieke vragen dan jij.


Kwam je vorige keer al tijd te kort om alle vragen te beantwoorden? Deze editie is die kans nog veel groter. Maar dat is niet erg! Je zoekt uit wat je leuk vindt om te doen of waar je veel punten mee kan scoren en daarmee ga je aan de slag. Je wilt natuurlijk graag winnen maar voor iedereen gaat het in elk geval om de lol.


Wat onveranderd blijft deze editie is dat elk team strijd voor een goed doel wat het team zelf heeft gekozen. Dit is een goed doel (stichting of vereniging) in de gemeente Emmen.


Deed je de vorige editie niet mee maar ben je benieuwd hoe dat was? Blader eens door het quizboek van de vorige editie.


Doe je ook mee en heb je je nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang want VOL = VOL.

dorpsquizerica.nl/inschrijven De inschrijving sluit op 1 oktober.


69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page